Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smarrig kycklinggryta

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En mycket god och enkel kycklinggryta som går snabbt att göra!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna upp kycklingfiléer till små bitar. Skär upp soltorkade tomater. Häll över drygt hälften av oljan från de soltorkade tomaterna i en stekpanna - gryta, häll ner kycklingen. Genomstek kycklingen och tillsätt grädden. Om du vill kan du också tillsätta lite redning för att få grytan lite krämigare. Krydda med salt och vitpeppar efter smak.
  2. Innan servering lägger du på babyspenaten, serveras till pasta tex pennpasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.