Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb filégryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Man kan göra den här grytan också på lammfilé.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär filén i skivor. Blanda grädde och buljong med senap, dragon, soja, senapsfrön, salt och peppar i en gryta.
  2. Sjud 5-10 minuter och red med lite maizena.
  3. Fräs köttet i en stekpanna så att det får lite färg. Lägg över i en gryta. Låt puttra ihop en stund.
  4. Tillsätt oliverna och servera med pasta eller ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.