Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb kålpudding

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vid tidsbrist är den här kålpuddingen tacksam att tillaga och god att äta...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kålen i bitar och förväll i saltat vatten i några minuter. Låt kålen rinna av och stek den sen i smör tillsammans med skivad lök.
  2. När kålen börjar få färg tillsätt sirap, ättika och kryddorna. Stek vidare nån minut.
  3. Blanda färsen med salt och ägg.
  4. Blanda ner färsen i kålen och ugnsbaka i 200 grader i ca 20 minuter.
  5. Häll grädden över kålpuddingen när 5 minuter återstår. Servera kålpuddingen med kokt potatis, lingonsylt och saltgurka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.