Soppor recept

Laddar...
Din sökning gav 3338 träffar
Indisk fisksoppa
Indisk fisksoppa

Fullmatad soppa med omega 3, lätt att lyckas med och otroligt smakrik. Denna soppa kommer de flesta att gilla.



Blomkålssoppa med salami

Tilltalande och mättande blomkålssoppa, med fin smak av vitlök och curry, som du gör av potatis, lök, buljong och vispgrädde. Mixa soppan slät, lägg i lite krispiga salladsärter och servera med smakri..











Rostad gul paprikasoppa

Soppan i sig är enkel att laga och smakar mycket bra. Av Eisenman ur "Soppor, bröd & röror" med några ändringar i tillvägagångssättet. Denna bok är guldvärd om man tycker om soppa.


Magnus franska löksoppa
Magnus franska löksoppa

Mättande löksoppa som serveras i mindre soppskål även kan tjänstgöra som en ypperlig förrätt. Då ger receptet ungefär 6 portioner.


Den ultimata kålsoppan

God vintersoppa gjord av de ingredienser som fanns hemma efter jul. Man kan använda skinkspad eller buljong gjord på buljongtärningar. Bara att smaka sig fram! Gott att tillsätta vörtbröd eller annat ..


Höstens bästa svampsoppa

Kantarellen är verkligen skogens guld. Helt klart en av de bästa matsvamparna. Gör en underbart god svampsoppa på kantarell eller din favoritsvamp. Snabblagad, prisvärd och värmande. Om det mot all f..







Lyxiga laxsoppan
Lyxiga laxsoppan

Detta måste vara världens godaste fisksoppa! Receptet är inte mitt, utan min gode vän Ingrid har bjudit mig på denna rätt.