Soppor recept

Laddar...
Din sökning gav 3392 träffar
Morot- och apelsinsoppa med basilikaolja
Morot- och apelsinsoppa med basil..

Det här kan vara den ultimata förkylningsdödaren. Immunstärkande C-vitamin från apelsinjuice + antibakteriell vitlök och ingefära - allt i en enda soppa! 220 kcal/portionLinssoppa
Linssoppa

Detta är en god och enkel soppa. Samt vegetarisk och billig. Tips: om du har lite kokt ris över, späd ut soppan en aning (krydda) och tillsätt riset för extra mättnadskänsla.


Zucchinisoppa med linser
Zucchinisoppa med linser

Linssoppa går att variera i oändlighet och den gemensamma nämnaren är enkelheten och det låga priset. Här har jag lagt till fruktig zucchini. Ät och njut!Kall ärtsoppa med kokosmjölk
Kall ärtsoppa med kokosmjölk

Den här soppan kan göras dagen innan eller till och med frysas in. På så sätt är det bara att ta fram den en lat dag och sörpla i sig. Vill du äta den varm går det naturligtvis lika bra, den är god i ..
Sukiyaki
Sukiyaki

Sukiyaki är en japansk rätt som kan vara både som en soppa och som en gryta med mycket matigt innehåll. I detta recept är det en god soppvariant.
Potatissoppa med röda linser
Potatissoppa med röda linser

Soppa är bra vardagsmat och går fort att laga. Rostade linser ger extra crunch och gratinerade brieostmackor ger rätten det lilla extra.

Mustig rödbets- och quinoagryta m..

En superenkel och varmt kryddad gryta på tomat och rödbeta. Kikärtor bidrar med extra protein och några torkade tranbär ger sötma. Stjärnanis och fänkålsfrön ger en intressant twist i smakerna, och en..