Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stompa (stekpanne tunnbröd)

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

De mjuka tunnbröden bör alltid ätas med smör, marmelad och ost! Gammalt recept som är älskat sedan barnsben

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla torra indrigienser Slå på sirap och fil Gör en rulle och dela i 15-20 bitar Kavla runda platta kakor med kruskavel (går bra med vanlig kavel också). Grädda i osmord stekpanna en minut på varje sida tills de blivit lagomt gyllenbruna.
  2. Ät med marmelad och ost.. Kan kännas lite torra annars.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.