- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Det går även att koka potatis och ha till.
Underbart gott!
Instruktioner
- Lägg ut 4 väl tilltagna foliebitar på arbetsbänken. Häll sedan på lite olja.
- Skiva potatisen tunnt och fördela på folien. Blanda finhackade ägg, gräslök, dill rödlök och matjessill till en marinad och fördela hälften av marinaden på potatisen.
- Lägg på torskfiléerna och resterande av marinaden.
Häll lite olja över + ett par klickar smör i varje paket. Vik sedan ihop till ett paket.
- Grilla på medelvärme i ca 20 minuter på täckt grill.
Kontrollera temperaturen på fisken med en termometer.
Servera med gräddfil eller creme fraiche och citronklyftor.
- Går även att tillaga i ugnen. Man kan med fördel ha potatisen vid sidan om.
Publicerat den
8 augusti 2012
Liknande recept
Skriv kommentar