Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakad fläskkotlett

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Lätt och gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 C och lägg de råa kotletterna i en ugnsform.
  2. Rör ihop crème fraiche, grädde, soja, sambal oelek, senap, socker och salt. (Mer sambal. soja o. senap ger starkare smak).
  3. Häll blandningen över de råa kotletterna och grädda i ca. 2 timmar i ugn. Serveras med potatis och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.