Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ungersk gulasch

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Ett lite förenklat recept som ändå blir väldigt gott tycker jag. Jag brukar oftast använda nötkött och servera tagliatelle till.

Ingredienser

Instruktioner

Skär köttet i små bitar (2x2 cm) och löken i klyftor. Bryn köttet på ganska hög värme i margarinet. Minska värmen, tillsätt löken och låt den bryna tillsammans med köttet i några min. Lägg över i en stor kastrull eller stekgryta. Salta och krydda. Tillsätt tomatpuré och vatten. Låt köttet bräsera på svag värme under lock tills det är mört, 30-45 min. Rör ut mjölet i lite vatten och red grytan med det. Låt koka några min till. Smaka av. Servera med ris, pasta eller potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.