Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cashewpanerad fisk med avokado- och tomatsalsa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

446 kcal/person

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vänd fisken i först uppvispat ägg och därefter i ströbröd blandat med cashewnötter. Stek fisken i margarin i en stekpanna. Salta.
  2. Salsan: Stek löken i margarin så att den blir glansig. Vänd ner avokado och tomater som ska bli lite varma. Tillsätt sweet chilisås.
  3. Rosta brödet. Lägg på fisken och toppa med salsan.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Maahl 21 januari 2009

    Det blir inte så stora portioner, passar bra till lunch.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.