- Serverar: 4-6 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Gör såsen i god tid så att smakerna hinner mogna.
Instruktioner
- Börja med såsen. Skala och finhacka löken Fräs den i hälften av smöret. Tillsätt tomatpuré, buljong och vin. Låt koka i 5 min. Sila bort löken, koka upp igen. Smaka av med salt, peppar och socker. Red med maizena
- Skär filén i ca 4 cm tjocka skivor och platta ut dem något. Bryn dem i smör och lägg dem i en ugnssäker form. Salta och peppra.
Skär osten i ca cm tjocka skivor och lägg en på varje filéskiva.
Tillaga färdigt mitt i ugnen tills osten har smält och börjar bubbla lite 175 grader i ca 10 minuter.
Servera kokt potatis och haricots verts till.
Publicerat den
25 januari 2013
Liknande recept
Skriv kommentar