Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ädelostrulle med pumpakärnor, friséesallad och fikon

 
  • Serverar: 10-15 portioner
Skriv ut

Smakrikt, salt, krispigt, mjukt och sött – alla spännande smaker och konsistenser på en gång. Ädelostrullen kan förberedas dagen före.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ost och creme fraiche. Lägg ut två bitar plastfolie på en skärbräda. Fördela hälften av osten på varje plastfolieark. Fixera och rulla ihop som en smällkaramell. Låt stelna i kylen ca 3 timmar.
  2. Sätt ugnen på 175°. Lägg pumpakärnorna på en plåt och blanda med salt och socker. Rosta mitt i ugnen ca 10 min tills kärnorna fått färg.
  3. Skär fikonen i klyftor. Skär ostrullarna i ca 2 cm breda skivor.
  4. Fördela ost, pumpakärnor, fikon, sallad, gräslök och olja i glasen

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.