Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ägg- och potatiskaka med prinskorv, tomat och ruccola

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Denna rätt verkar toppengod. Skall testa den fortast möjligt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Knäck äggen i en skål eller bunke. Vispa ihop ägg tillsammans med grädde och mjölk och smaka av med salt. Hacka vitlök fint och tillsätt detta i äggen.
  2. Skiva potatis och tomater, samt hyvla osten. Dela korven en gång på mitten och stek den i smör i en stor stekpanna. Dra ner värmen lite när korven fått fin färg och häll på äggblandningen.
  3. När äggen börjar stelna lite tillsätts den skivade potatisen och tomaterna.
  4. Avsluta med den hyvlade osten och strö över ruccola, samt lite svartpeppar. Ställ fram på bordet när kakan fortfarande är lite krämig. Smaklig spis!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mr_micke 9 december 2008

    Hej. Detta låter gott. Det ska jag prova på min dagisgrupp. God Jul på dig. Eva

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.