Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Älgbiff "cordon bleu"

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

smarrigt värre

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200grader. Banka ut köttet tunt mellan plastfilm. Lägg en ostskiva och en skinkskiva på ena halvan av varje biff och vik ihopköttbiten över fyllningen. Vänd biffarna i mjöl och sedan i ägg och sist i fint ströbröd. Stek biffarna i smör och olja på medelvärme tills osten börjar smälta. Låt dem eftersteka i ugnen ca 5 minuter. Servera gärna med stekt potatis..

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.