Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Älggryta à la Helene

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

God gryta att äta i höstrusket

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs grytbitarna och grovhackad lök och häll på tomaterna, ölen buljongen, soja och vitlöksklyfta.
  2. Krydda. Detta ska vara simmigt och sedan ska det koka ihop utan lock tills det blir en mustig gryta. Sätt i den sista vitlöksklyftan mot slutet.
  3. Servera gärna till kokt potatis, grönsaker och ett gott öl.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.