Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Älggryta med öl och messmör

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Grytor är alltid rätt...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek köttet i en stekgryta. Salta och peppra. Tillsätt öl, vatten, kalvfond och lagerblad. Låt koka till köttet är mört, ca: 90 minuter. Tillsätt rotsakerna och löken när det återstår 20 minuter av koktiden.
  2. Tillsätt messmör och smaka av med ev mer salt och vitpeppar. Strö över hackad persilja.
  3. Servera till pasta och grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.