Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppel- och gorgonzolasallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En sallad med bl.a. russin, valnötter och fänkål och är gott till t.ex. stekt kassler och potatisgratäng eller pasta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fänkålen i fjärdedelar. Skär bort rotfästet och finstrimla.
  2. Skala, kärna ur och skiva äpplet tunt. Blanda fänkål, äpple, russin, hackade valnötter, flytande honung, olivolja, citronjuice och krydda med salt och peppar.
  3. Lägg upp i en skål. Smula över gorgonzolaosten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.