Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppel och ingefärsmarinerad skinkstek

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Grillning tycker jag är en av livets höjdpunkter, att i goda vänners lag njuta av den frestande maten och trevligt sällskap. Därför tycker jag att nya grilltips alltid är välkomna , så här bjuder jag på ett att ta fram när grilltarmen suger.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman marinaden. Skär några snitt i fettkanten på flintasteken så att deninte krullar sig under grillning. Stoppa den i en plastpåse, häll på marinaden och knyt ihop påsen. Låt vila svalt några timmar och vänd påsen då och då.
  2. Ta upp köttet och lår det rina av ocg grilla ca 15 minuter på varje sida.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.