Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppel- och valnötsfyllda lårfiléer.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En god och lättlagad kycklingrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och hacka äpple, lök och valnötter. Fräs lök och äpple i smör ett par min. Blanda i valnötter och hackad timjan. Vik ut lårfiléerna, salta och peppra. Fördela hälften av fyllningen på dem. Vik ihop och bryn runtom i smör. Stek färdigt i 200 grader i 15 min. Blanda resterande fyllning med kesella och servera som sås till kycklingen, gärna med grillade grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.