Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelbakelse med rosmarin

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkelt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugnstemperatur: 200 grader
  2. Tina smördegsplattorna och kavla ut dem något. Dela dem på mitten och lägg över på plåt med bakplåtspapper.
  3. Skala och kärna ur äpplena. Skär dem i tunna klyftor och lägg dem lite omlott i mitten på smördegsplattorna. Strö över sockret och den finhackade rosmarinen.
  4. Grädda i mitten av ugnen, cirka 20 minuter. Låt bakelserna svalna och pudra över florsocker. Servera med vispad Kelda vaniljsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.