Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelcheesecake med klet

 
Skriv ut

Smaskig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula kexen och blanda med smält smör. Tryck ut i en form. Grädda i 175 grader i 10 minuter.
  2. Vispa ihop kesella med ägg, strösocker, vaniljsocker, och vetemjöl. Häll smeten i den förgräddade botten. Stek äpplena i smör en stund, strö över farinsocker och blanda runt lite. Lägg äppelklyftorna i smeten.
  3. Grädda i ca 30 minuter i 160 grader. Låt svalna något, bred ut 1 burk vaniljkesella över. Smält smör och blanda i strösocker, kanel, vaniljsocker och havregryn. Strö detta över cheesecaken.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.