Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelchutney

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

I stället för att köpa dyra burkar, gör den själv.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och skär äpplena i små bitar. Hacka löken. Ta bort fröna i chilin och hacka den fint. Riv ingefäran. Lägg detta i en gryta tillsammans med övriga ingredienserna. Koka upp och låt sjuda ca: 30 min. Rör om då och då. Häll chutneyn på rena varma burkar och sätt täta lock på med det samma. Förvara i kylskåpet. Jättegott till kött och att använda som krydda i grytor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.