Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äpple- och morotskaka med vaniljtäcke

 
  • Serverar: 14 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jättegod, saftig och nyttig efterrättskaka.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda olja och socker. Ta i det rivna och rör ner äggen i smeten och vispa runt. Blanda alla torra ingredienser och vänd ned i smeten. Spänn fast ett bakplåtspapper i en springform, 24 cm. Häll i smeten och grädda mitt i ugnen ca 40 min. Låt kakan svalna och bred sedan på vaniljkessellan. Ät och njut!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.