Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ärtpestopasta med sockerärter och fetaost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Peston passar även bra som sås till grillat kött eller fisk. Vegetarisk rätt. 660 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Låt sockerärterna koka med när ca 2 minuter återstår av pastan. Repa bladen från basilikan och spara några till garnering. Mixa basilika, gröna ärter, nötter, ost och olja med mixerstav. Späd med vattnet och krydda med salt och peppar.
  2. Låt pastan rinna av och blanda den med peston. Smula över fetaost och garnera med de sparade basilika bladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.