Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ål och äggröra på spisbröd

 
Skriv ut

Här severas den med rökt ål men annan rökt fisk passar bra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta bort skinnet och bena ur ålen. Skär den i portionsbitar. Vispa upp äggen tillsammans med grädde.
  2. Smält smöret i kastrullen och häll ner äggen. Rör med en trägaffel till en krämig röra. Smaka av med salt och peppar. Bryt bröden i portionsbitar. Fördela ålen på brödet. Klicka på äggröra och strö ev på hackad gräslök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.