Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Amerikansk ostsufflé

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Hittades i en dagstidning på 70-talet, är en bra vickningsrätt som ju förbereds i god tid och sen sköter sig själv i ugnen.

Ingredienser

Instruktioner

Täck botten i en smord form med brödtärningar, varva sedan ost och bröd. Vispa ihop resten och häll detta över. Täck med gladpack. Låt stå kallt ett dygn. Grädda i vattenbad i 200 grader exakt 1 timme. Servera med sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.