- Serverar: 4 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Ja, ibland blir det bara så gott när fantasin får flöda - hoppas ni också tycker så!
Instruktioner
- Skär grytbitarna i mindre bitar om det behövs och bryn dem i smörolja några minuter i en stekgryta. Klipp baconet i strimlor och tillsätt. Låt det fräsa samman i c:a 5-10 min och krydda med salt och svartpeppar. Lägg upp köttet på en tallrik.
- Skala och skär palsternackan i slantar och paprikan i bitar. Dela svampen i fyra delar. Fräs palsternacka, paprika och svamp någon minut och lägg sedan tillbaka köttet i grytan och blanda ihop alltsamman.
- Häll på vatten så det täcker kött och grönsaker. Låt det koka upp och sedan puttra i c:a 20 min. Blanda sedan ner crème fraiche, grädde och kalvfond. Om det behövs, tillsätt redning.
- Servera kokt potatis, pressgurka och svartvinbärsgelé till.
Publicerat den
20 september 2010
Liknande recept
Skriv kommentar