Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ananassalsa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Den optimala salsan till mycket.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och halvera den färska ananasen. Skär bort den grova stocken i mitten och skär fruktköttet i små tärningar eller låt den konserverade ananasen rinna av och skär smått. Skölj och strimla salladslökarna. Skölj, kärna ur och finstrimla chilin. Blanda olja, vinäger, råsocker och salt i en skål. rör tills socker och salt löst sig. Tillsätt ananas, lök, chili och smaka av med ingefära. Ställ kallt ca 1 tim. Passar till fläskkött, kyckling och fisk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.