Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Anders marinerade fläskfilé

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkel och god

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn filén runtom i panna på spisen. Krydda rejält med salt, peppar och timjan. Efterstek köttet i ugn i 20 min i 200 grader eller till köttets innertemperatur är 72 grader.
  2. Blanda övriga ingredienser till en marinad.
  3. Låt köttet svalna och skär det i tunna sivor. Häll på marinaden och eventuellt färska örter. Låt stå över natten och serveras kallt nästa dag.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Heisjo 11 april 2010

    Jättegott!! Serverade en varm rotfruktsgratäng till och det blev väldigt uppskattat!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.