Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Anderssons crème fraiche-gryta

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Jag har fått receptet av min bästa vän.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär grytbitarna i mindre bitar. Skär morötterna i slantar, hacka löken. Bryn kött och grönsaker i fett i en gryta. Tillsätt kryddor, tomatpuré, soja och vatten. Koka på svag värme tills köttet är mört, ca 1 timme. Rör ner crème fraiche, låt småkoka 10 minuter.
  2. Servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.