Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Anna Skippers bröd

(2 kommentarer)  
  • Tid: 1 timme 40 minuter
Skriv ut

Lite kladdigt att göra, men gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör samman alla ingredienser och häll i 2 st 1,5 l formar (smorda).
  2. Grädda i 175 grader i 100 min.
  3. Man kan göra hälften, då gräddas den i 60 min.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • glamour_kvinna 9 november 2009

    hur gott som helst

  • maria_wijk 14 november 2009

    Jättegott för att vara ett så grovt bröd.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.