Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Annas fräscha potatissallad

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En fräsch potatissallad med äpple och lök, kryddad med Fransk Peppar från Borgeby Kryddgård. Supergod till sommarens grillning.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och koka potatisen, låt den svalna. Skala och tärna äpplet samt finhacka löken under tiden. Tärna eller skiva potatisen när den svalnat och blanda den med Creme Fraiche, äpple, majonnäs och lök. Krydda med Sweet chili-sås och smaka av med salt, svartpeppar och Fransk Peppar (huskryddan #1)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.