En mycket lättgjord rätt som ofta uppskattas även av icke fiskälskare.
Instruktioner
- Tina fisken och dela den längs med på mitten så du får långa bitar som saltas och peppras och
rullas ihop.
- Ställ rullarna i lätt smord eldfast form eller braspanna. Häll över vin/fiskbuljong och citronjuice. Täck med aluminiumfolie och baka i ugnen, 200º ca 15 minuter. (Detta kan med fördel göras dagen före. Ta vara på kokspadet.)
- Gör såsen enl anvisning på paketet (använd kokspadet från fisken) men uteslut smöret/margarinet. Blanda i crème fraiche och dill. Smaksätt ev med mera citron.
- Häll såsen över fisken. Strössla lite riven ost över. 225º, ca 15-20 minuter.
- Servera med kokt potatis, broccoli, gröna ärtor eller andra grönsaker du gillar. Receptet kan dubblas flera gånger. Vill man lyxa till det kan räkor och/eller crabsticks blandas i såsen.
Publicerat den
15 augusti 2008
Liknande recept
Skriv kommentar