Här får kycklingfiléer smak av apelsin och russin. Snåla inte med näringen. I den här pannan slösas det med antioxidanter, vitaminer, proteiner och nyttiga fetter. Bara att ta för sig!
Instruktioner
- Salta och peppra filéerna och bryn dem runt om i olja så att de får fin färg. Sänk värmen och stek filéerna under lock i ytterligare ca 5 minuter på varje sida. Lägg köttet åt sidan.
- Skala och slanta morötterna i snedställda skivor. Skiva fänkålen. Fräs morötter och fänkål i smör i 3-4 minuter. Riv skalet från en apelsin och pressa ur saften. Dela den andra apelsinen i klyftor.
- Vänd ner apelsinklyftor och -skal, nötter och russin i morots- och fänkålsblandningen. Fräs ca 2 minuter. Lägg tillbaka kycklingen i pannan och tillsätt apelsinsaft och juice. Låt allt puttra ihop ca 10 minuter.
- Strö över persilja och servera tillsammans med kokt ris.
Publicerat den
1 mars 2017
Liknande recept
Skriv kommentar