Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Aprikosmarmelad med pinjenötter

 
Skriv ut

Jättegott på rostat bröd och kex.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär itu aprikoserna och ta ur kärnorna.
  2. Lägg aprikoser och socker i en skål och häll på vatten, låt stå i rumstemperatur över natten.
  3. Häll aprikoserna i en kastrull, koka upp och låt marmeladen sjuda 45 minuter, rör då och då.
  4. Tilllsätt pinjenötterna mot slutet av koktiden, skumma väl.
  5. Häll den varma marmeladen på varma, rena glasburkar.
  6. Sätt på lock.
  7. Förvara marmeladen svalt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.