Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Aptitretande Vivaldirullar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Spännande rätt med smak av Italien. Kan även serveras som huvudrätt med t ex fullkornsris och sallad. Receptet kommer från programmet Halv åtta hos mig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 225 grader.
  2. Hacka löken, fräs den mjuk i lite smör i en kastrull. Tillsätt vin, tomatpuré och currypasta. Låt koka ihop några minuter. Tillsätt grädden och låt koka upp. Red av med en msk dinkelmjöl utrört i lite vatten och smaka av med salt och vitpeppar. Skiva mozzarellan. Rulla in två sparrisar och mozzarella i varje skinkskiva.
  3. Smörj en ugnssäker form och lägg skinkrullarna i formen. Hyvla parmesan över. Sätt formen högt i ugnen så att rätten blir varm och får fin färg samtidigt.
  4. Häll den varma såsen på fyra tallrikar och fördela de färdiggratinerade skinkrullarna ovanpå. Klart att servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.