Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Argentinsk vitlöksgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jag tycker att det är praktiskt med köttgrytor även om det kan ta lite tid att göra, men denna sköter sig själv på spisen mesta del av tiden.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa köttet och skär i jämnstora grytbitar. Skala och hacka löken. Skölj, kärna ur och strimla paprikan. Bryn löken i olja på medelstark värme. Öka värmen och låt köttet bryna med, Krydda med salt och chilipeppar. Sänk värmen och späd med buljong och citronsaft samt lägg i tomatpuré och lagerbladet. Låt sjuda på lägsta värme under lock ca 1-1½ timme eller tills köttet känns mört. Rör ner paprika vid serveringen och smaka av med salt och peppar.
  2. Serveras med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.