Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Asiatisk färspanna med vitlök och lime

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabblagad och supersmarrig panna med asiatisk touch. För att göra rätten vegetarisk byt ut blandfärsen mot quornfärs eller liknande.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
  2. Fräs färsen i en stekpanna till ett smul. Tillsätt sambal oelek, vitlök, fisksås, socker och soja. Stek några minuter till och smaka av med limesaft och svartpeppar.
  3. Blanda alla ingredienser till vitkålssalladen.
  4. Servera pannan med nykokt jasminris, salladslök, koriander och vitkålssallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.