- Serverar: 4-6 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
Det här var got, ganska enkel och ICA Kvantum i Örnsköldsvik hade det här recept nära ingången o redade min söndags middag, Tack ICA.
Instruktioner
- Skär rödspättan i ca 2 cm-tjocka strimlor. Skär laxen i ca 2 cm-stora tärningar. Skala räkorna.
- Hetta upp olja i en wok eller stor stekpanna. Fräs wokgrönsakerna i ca 3 minuter, lägg över på ett fat.
- Hetta upp woken på nytt med några droppar olja. Bryn fisken försiktigt i om-gångar. Salta och peppra. Lägg efter hand över fisken på fatet med grönsakerna.
- Skala och pressa vitlöken. Blanda med resten av ingredienserna till såsen, häll detta i woken. Koka upp och låt sjuda ett par minuter.
- Lägg i fisk- och grönsaksblandningen, låt småputtra i 2-3 minuter. Smaka av med salt och peppar. Vänd till sist ner räkorna. Låt dem bli varma.
Publicerat den
28 september 2007
Liknande recept
Skriv kommentar