Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Asiatisk fiskgryta

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Det här var got, ganska enkel och ICA Kvantum i Örnsköldsvik hade det här recept nära ingången o redade min söndags middag, Tack ICA.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär rödspättan i ca 2 cm-tjocka strimlor. Skär laxen i ca 2 cm-stora tärningar. Skala räkorna.
  2. Hetta upp olja i en wok eller stor stekpanna. Fräs wokgrönsakerna i ca 3 minuter, lägg över på ett fat.
  3. Hetta upp woken på nytt med några droppar olja. Bryn fisken försiktigt i om-gångar. Salta och peppra. Lägg efter hand över fisken på fatet med grönsakerna.
  4. Skala och pressa vitlöken. Blanda med resten av ingredienserna till såsen, häll detta i woken. Koka upp och låt sjuda ett par minuter.
  5. Lägg i fisk- och grönsaksblandningen, låt småputtra i 2-3 minuter. Smaka av med salt och peppar. Vänd till sist ner räkorna. Låt dem bli varma.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.