Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Asiatisk torskpanna

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Vintips: Forester Mariengarten Riesling nr: 5844

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär torskfiléerna i portionsbitar. Krydda med salt och droppa över limesaften.
  2. Skala och finhacka löken och vitlöksklyftorna. Strimla purjolöken och skär paprikan i små tärningar.
  3. Fräs löken och vitlöken i smöret i en traktörpanna eller i en vid gryta. Tillsätt purjolöken, paprikan, ingefäran och sambal oeleken och häll på vattnet. Tillsätt den smulade buljongtärningen och kokosmjölken. Koka upp och låt det puttra ett par minuter.
  4. Lägg i fiskbitarna och låt sjuda under lock på svag värme i ca 5 minuter. Strö över hackad persilja och servera med kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.