- Serverar: 4 portioner
- Tid: 25 minuter
Skriv ut
Vintips:
Forester Mariengarten Riesling nr: 5844
Instruktioner
- Skär torskfiléerna i portionsbitar. Krydda med salt och droppa över limesaften.
- Skala och finhacka löken och vitlöksklyftorna. Strimla purjolöken och skär paprikan i små tärningar.
- Fräs löken och vitlöken i smöret i en traktörpanna eller i en vid gryta. Tillsätt purjolöken, paprikan, ingefäran och sambal oeleken och häll på vattnet. Tillsätt den smulade buljongtärningen och kokosmjölken. Koka upp och låt det puttra ett par minuter.
- Lägg i fiskbitarna och låt sjuda under lock på svag värme i ca 5 minuter. Strö över hackad persilja och servera med kokt ris.
Publicerat den
13 april 2009
Liknande recept
Skriv kommentar