Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Avocado à la Madeira

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Låt den bli ordentligt kyld och servera som en frisk, fin dessert efter en mäktig huvudrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klyv avocadofrukterna och ta bort kärnorna. Skrapa försiktigt ur fruktköttet med en liten sked. Hacka det eller mosa det med en gaffel tillsammans med citronsaften och sockret.
  2. Skär ut fruktköttet ur den halva citronen och blanda med avocadoköttet.
  3. Lägg blandningen i skalhalvorna, täck med klarplast och ställ in den i kylskåpet.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • spa17 16 april 2010

    En enkel, ovanlig, billig och mycket frisk dessert. Passar bra efter feta mustiga huvudrätter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.