Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bär- och mandelclafoutis

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Den här klassiska franska efterrätten tar knappt någon tid alls att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Fördela bären jämnt över botten i en ugnssäker form, ca 24 cm i diameter.
  2. Blanda övriga ingredienser till en jämn smet. Häll över bären.
  3. Grädda mitt i ugnen ca 40 minuter tills den har pöst upp lite och är gyllenbrun. Serveras varm.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.