Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bärdessert med topp

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Marinerade bär med en fluffig och krämig topping. Den här desserten är superenkel att laga och blir väldigt uppskattad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda bär, socker, citronskal och citronsaft. Fördela bären i fyra glas.
  2. Blanda philadelphiaost, mascarpone, vaniljsocker och honung. Rör i äggulan.
  3. Vispa äggvitan till hårt fast skum. Vänd ner äggvitan i smeten.
  4. Klicka smeten ovanpå bären och hyvla över mörk choklad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.