Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bärpaj med en smula krips

 
Skriv ut

Skillnaden mot traditionell paj är att blanda i cornflakes för att få en lite knäckigare och krispigare smak och kosistens.

Ingredienser

Instruktioner

Smält margarinet. Skala, skiva äpplena eller bären och lägg dem i en smörad form. Blanda mjöl, socker, cornflakes, salt, bakpulver och vaniljsocker. Rör i ägget och det smälta margarinet. Bred ut smeten på äpplena eller bären och grädda i 180 grader varm ugn ca 40 - 45 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.