Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baguette med kryddig lammkorv och paprikakräm

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Rostad paprika är en riktig smakförhöjare. Förbered gärna paprikakrämen dagen före. Då går baguetterna blixtsnabbt att svänga ihop! 429 kalorier per portion 22 g fett 16 g protein 39 g kolhydrater

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader grill.
  2. Paprikakräm: Halvera och kärna ur paprikan, skala och grovhacka vitlöken. Lägg paprika och vitlök i en ugnssäker form, blanda med oljan. Rosta i ugnen tills paprikan är mjuk och har fått ordentlig färg. Dra bort skalet på paprikan. Mixa paprika och ost slätt med en stavmixer, salta och peppra.
  3. Stek eller grilla korvarna. Skala och skiva rödlöken fint. Skölj rucolan. Dela baguetten i 4. Skär ett snitt i varje del och fyll med paprikakräm, rucola, rödlök och lammkorv. Förpacka baguetterna i smörpapper.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.