Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakad lax med äggröra, spenat och toast

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En fräsch och smakrik måltid som går snabbt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gnid in laxen med salt och olivolja. Baka sedan i 90 graders varm ugn till en innertemperatur på 40 grader.
  2. Stek brödet gyllene i smör och dela i trekanter. Fräs spenaten hastigt i smör tillsammans med finhackad lök och krydda med salt.
  3. Vispa samman ägg och grädde och sjud över medelhög värme under omrörning tillsammans med en klick smör till en äggröra.
  4. Toppa laxen med klippt smörgåskrasse och servera med äggröra, spenat och toast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.