Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakade tomater fyllda med krabba och getost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Passar bra som smårätt eller som tillbehör till grillad eller stekt fisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta en burk salladskrabba och sila av spadet. Blanda krabbköttet med krämig getost, finhackad gräslök och torkad dragon. Salta och peppra.
  2. Fyll 4 dela och urgröpta tomater med krabb-blandningen. Pudra över lite ströbröd och baka i ugn på mellersta falsen i ca 10 minuter, 200 grader, eller tills de fått fin färg på ytan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.