Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakpotatis med ägg- och spenatröra

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fräsch röra gör bakpotatisen både läcker och nyttig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Tvätta potatisen. Stick några hål i potatisen.
  3. Baka potatisen på galler i mitten av ugnen ca 1 tim.
  4. Hårdkoka äggen 8-10 min. Skala och mosa äggen med en gaffel.
  5. Blanda ägg, spenat, Kesella, pressad vitlök, salt och peppar.
  6. Servera potatisen med röran och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.