Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banan med choklad

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Perfekta efterrätten när man är i vildmarken eller stuga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg bananerna med "böjen" uppåt, skär ett snitt böjen på bananerna och behåll skalet på. Stoppa ned blockchockladen i rutor i snittet så många som får plats (bara på längd, lägg inte rutor på varandra).
  2. Linda sedan in bananerna i folie och stoppa in i elden (glöd går också bra)
  3. Efter ca 3 - 5 min kan man ta ut bananerna ur elden, tar bort foliet och ätes med sked på en tallrik. (Serveras med glass)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.