Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banankaka med chokladsmak

 
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Jätteenkelt att göra! Mums...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Smält smöret. Vispa ihop ägg och socker samtidigt som smöret smälter. Blanda mjöl, vaniljsocker, kakao och bakpulver (eller bakpulver och bikarbonat) och häll sedan i det i äggblandningen.
  3. Häll i smöret försiktigt och blanda samtidigt. Häll i mjölken. Hacka bananen och blanda med smeten. Smörj en form med margarin eller smör och ströbröd. Häll i smeten och ställ in i ugn i 30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.