Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banankaka med kaffe

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

mumsig kaffekaka

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält margarinet och låt svalna. Vispa ägg och socker poröst. Blanda de torra ingredienserna och blanda ner i äggvispet växelvis med det smälta margarinet. Rör till sist ner det avsvalnade kaffet och de mosade bananerna. Häll upp smeten i en smord och bröad kakform som rymmer 1 ½ liter. Grädda i 175 grader ca 1 timme, pröva med sticka att kakan är klar.
  2. Då kakan svalnat mät upp florsockret och rör i kaffet till en glasyr, bred glasyren över kakan och strö till sist över kokosflingor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.